Om mig

– og lidt om menneskemønstre

Mennesker og menneskers adfærd og reaktionsmønstre har altid haft min interesse, ligesom jeg altid har været optaget af sammenhængen mellem kroppen, sanserne, sjælen og følelserne. Menneskemønstre kalder jeg det.


I mange år var det en interesse, som skærpede min intuition og forståelse for mit eget indre liv og mine medmennesker, men jeg havde ingen teknikker til at lindre de mennesker, som var plagede eller støtte dem, som gerne ville performe deres yderste.

Med Totum Kropsterapi, har jeg fundet en behandlingsteknik, som giver mig mulighed for at bruge mine kompetencer til effektivt at hjælpe mennesker til at få frigjort den stærke og helbredende energi, som kroppen indeholder. En energi som kan opløse blokeringer, frigøre ressourcer og forløse potentiale – både fysisk og mentalt.


Gennem kropsterapien bliver kroppens evne
til at helbrede sig selv aktiveret.Image

Under behandlingen hjælper jeg dig med at få kontakt til og forståelse for de fysiske og psykiske mekanismer, som ligger bag dine blokeringer, så du kommer fra behandlingen med en ny bevidsthed.